Trees

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Trees Krist.

“Met de paplepel ingegoten”, deze uitdrukking past wel in het gezin waar ik uit kom. Zingen moest gewoon. Het duurde dan ook niet lang of ik zong samen met mijn vriendin alle solo’s van het jeugdkoor. Aan de muziekschool van Leeuwarden volgde ik zanglessen en ik leerde gitaar spelen van een goede vriend. Op latere leeftijd leerde ik nog piano spelen. Een heerlijke hobby, zingen en spelen!!!

Toneelspelen vond ik ook leuk om te doen, maar dan het liefst in combinatie met zingen, zoals musicals, revue’s en niet te vergeten het Iepen Loft Spul!! Ook onze kinderen zongen in een jeugdkoor en ik had het geluk dat ik hun leidster mocht zijn. Dat vond ik wel heel speciaal, samen zingen met je kinderen.

Het “koorgevoel” bleef, en ik ging op zoek. Ik ben bij heel wat leuke en gezellige koren geweest, maar de klik was er nooit. Tot ik samen met mijn broer en schoonzus in het kerkje van Oosterlittens Lijn 12 hoorde zingen. Ik werd helemaal warm van binnen en wist het gelijk: dit is het! Wat zou het geweldig zijn als ik hier bij zou mogen zingen. Vriend Eric, lid van Lijn12, bracht mij in contact met de groep, en na een paar repetities werd besloten dat ik mocht blijven, super. Ik was echt hartstikke trots en blij. Helaas heb ik maar een paar keer met Eric samen mogen zingen. Maar ik blijf je dankbaar Eric, voor Lijn12.