Hera

Mijn naam is Hera Bosgraaf-Kuiper.

Ik zing vanaf het eerste begin (januari 2000) de altpartij mee. En met veel plezier. Ik kan me niet herinneren, dat ik niet iets met muziek deed. Vanuit ons (Metteke, zus) ouderlijk huis was er veel aandacht voor muziek. Als meisje heb ik piano leren spelen, maar na een jaar of 10 kwam zingen meer op de voorgrond. Na een periode bij een enthousiaste gospelgroep in Kampen en een 7-tal jaren bij Joy for People, kwam het initiatief voor Lijn 12.

De kleinschaligheid en de muzikale ambitie van lijn 12 spreken me aan. Met elkaar verantwoordelijk voor inzet, resultaat en organisatie. En als daarbij de muzikale beleving gedeeld wordt met elkaar (tijdens de repetities) en met luisteraars (tijdens de concerten) is het elke keer weer fijn om samen te zingen.

Daarnaast probeer ik bestaande contacten te onderhouden en nieuwe te maken om zo op vele plaatsen in Friesland (en soms er buiten) met Lijn 12 een muzikaal programma te presenteren. Hetzij in een themaconcert, hetzij in een andere opzet. Alles is bespreekbaar, dus schroom niet. Kom eerst eens luisteren, of neem anders via deze website contact met een van ons op!