Liesbeth

Hallo, mijn naam is Liesbeth Stoffer.

Een koor? Een groep? Een band? Al heel lang zocht ik ʻietsʼ om bij te mogen zingen tot ik door de man van Trees op het spoor werd gebracht van Lijn 12. ‘Hier moet je echt eens naar luisterenʼ, verzekerde hij mij. ʻKippenvel en heel enthousiaste lui en….ze zoeken nog een alt en een sopraanʼ. Mijn hart ging sneller kloppen en nog sneller toen ik ze voor eerst mocht horen in een klein, sfeervol kerkje ergens achteraf. Sodeju, prachtig.

Ik trok de stoute schoenen aan en denderde naar de auditie….hmmm… eerst even doorreizen naar Ellen Bakker, een zanglerares. Een belevenis op zich. Na anderhalf uur veel lawaai en geluid aldaar te hebben geproduceerd kon zij wel inschatten of het wat voor mij en natuurlijk voor Lijn 12 zou zijn want een royale, muzikale achtergrond zoals de overige leden heb ik niet.

Wel theater, schrijven en regisseren maar verder dan een liedje, een blues of een rap op een feestje of bruiloft kom ik niet.

Ik mocht opstappen bij Lijn 12 als alt en…….blijven…. Zo, dat vond ik super! Wat mij zeer bevalt, behalve de heerlijke oefenavonden, is dat alle leden van Lijn 12 op een lijn zitten! Geen haantjes of hennetjes maar respectvol en met humor met elkaar omgaan staat hoog in het vaandel. Evenals het zo mooi mogelijk uitvoeren van het diverse repertoire. Ik heb nog geen vals toontje gehoord….onderling dan;) Het is echt samen zingen en ik vind het bijzonder mooi er bij te zijn.